Thorn Privat Finans

Thorn er kanskje mest kjent for nettbutikken thorn.no der produktene tilbys på avbetaling, men selskapet tilbyr også ulike produkter inne usikret forbruksgjeld. Selskapet har røtter helt tilbake til 1975, så det er på ingen måter noen nykommer på markedet.

Banken har spesialisert seg på de mindre forbrukslånene, så det maksimale lånebeløpet er 100.000kr. Hvilket er en god del lavere enn hos de fleste av konkurrentene. Maksimal løpetid på lånet er 6 år, uansett hvor stort lånet er. Det betyr at det er fullt mulig å ta opp et lån på 10.000kr. Og betale det ned over 72 måneder, noe som selvsagt fører til et lavt månedlig avdragsbeløp, men en svært høy total kredittkostnad på lånet.

Det tilbys tre ulike typer usikrede forbrukslån, i tillegg til produktfinansiering av kjøp i nettbutikken thorn.no. De tre forbrukslånene som tilbys er mer eller mindre identiske, med noen få unntak. Lånet «PauseLån» kommer med et tilbud om inntil to betalingsfrie måneder i løpet av hele lånets løpetid, så lenge du ellers er ajour med alle avdrag. Dette er i seg selv ikke unikt, da det er flere andre lån på det norske markedet som tilbyr både en og to betalingsfrie måneder per år, og ikke bare i hele lånets levetid.

Hvis du ønsker et lån med forsikring mot arbeidsløshet, tilbyr Thorn det de kaller «TryggLån» med et maksimalt lånebeløp på opp til 50.000kr. Og en løpetid på lånet på inntil 5 år. Forsikringen som er inkludert i lånet, dekker avdrag på lånet i inntil 12 måneder, hvis du skulle bli arbeidsledig eller permittert fra jobben.

Få krav for å få lån

Du kan få innvilget et lån hos Thorn Privat Finans så lenge du er eldre enn 20 år og ikke er registrert med noen betalingsanmerkninger. Banken stiller ikke noe krav om minimum inntekt eller fast jobb, men renten du vil bli tilbudt på lånet, vil selvsagt variere ut fra din økonomiske situasjon.

Rask behandling av lånesøknaden

Thorn garanterer svar på din søknad innenfor en time, i bankens åpningstid. Hvis søknaden om lån blir innvilget, vil du motta svar på epost, sammen med en link til en digital låneavtale. Du signerer avtalen med BankID og banken vil heretter utbetale pengene til din konto i løpet av få minutter. Det betyr at du i de fleste tilfeller vil ha pengene på konto samme dag, eller senest neste virkedag.